De diensten van Tracé

De diensten van Tracé

Alles op het gebied van de administratieve ondersteuning, de toepassing van de vele regelingen tot en met een integrale adviesfunctie en het samenstellen van de jaarrekening, kan de gemeente aan Tracé overlaten. Een veelheid van diensten die we hier graag nader toelichten. Ook als uw gemeente de uitvoering van de Participatiewet heeft ondergebracht in een aparte stichting, kan Tracé via die stichting werken.

HRM-ondersteuning

Bij HRM gaat het voor onze doelgroep vooral om een plan van aanpak. Een groot deel van onze doelgroep heeft o.a. een hoog verzuim door verschillende onderliggende oorzaken. Tracé kan bijdragen aan verbetering.

Lees meer »
Test- en training

Goed functioneren gaat niet alleen over arbeidsomstandigheden. De condities en verwachtingen moeten ook passen bij de persoon, bij zijn of haar capaciteiten en mogelijkheden. Wie daar geen beeld van heeft weet gewoon te weinig.

Lees meer »
Salarisadministratie

Binnen de Participatiewet krijgen medewerkers een salaris. Maar specifieke regelgeving en de kenmerken van de doelgroep zorgen ervoor dat het aantal mutaties vele malen hoger ligt dan bij een “normale” salarisadministratie.

Lees meer »
Personeelsadministratie

De personeelsadministratie van Tracé is meer dan een database vol medewerkers. Daar begint het overigens wel mee. Naast het bijhouden van alle gegevens wordt vooral aandacht besteed aan het goed verwerken van de vele mutaties.

Lees meer »